PDA

View Full Version : BA/EZ til LCY fra CPH


Guest
02-06-2005, 14:19
KILDE: STENDBY.DK
Ny direkte-rute fra Kastrup til London City
Sun-air starter 31. oktober den nye rute i samarbejde med British Airways.

Forretningslivet får det langt nemmere, når Sun Air of Scandinavia åbner en direkte rute fra København til London City: lufthavnen ligger så tæt på Londons finanscenter, at det kun tager fem til ti minutter med tog at nå frem til centrum.



”Vi har haft London City i kikkerten i flere år. Vi har blot ventet på det rette tidspunkt og den rigtige flytype” siger selskabets direktør, Niels Sundberg.



Flyruten etableres i samarbejde med British Airways. Ruten, der starter op den 31 oktober, betjenes med Sun Airs nye Dornier 328 fly. Der åbnes samtidig mulighed for at kombinere billetten med de seks afgange som British Airways i forvejen har til London Heathrow.

PP
02-06-2005, 16:17
Nice! Den så jeg ikke lige komme, men SunAir skal da være velkomne på CPH igen :)

Men 2 daglige flyvninger mellem CPH og LCY er da ikke den bedste udnyttelse af en Do328 - ankomst fra LCY kl 12.40 og afgang igen til LCY kl. 16.15.

PP
03-06-2005, 11:31
Måske flere SunAir ruter fra Kastrup!

Niels Sundberg udtaler følgende:

"»Der kan være andre gode nicheruter ud af København. Måske i Østeuropa, men vi kan ikke konkurrere med eksisterende storruter,« siger Sundberg.

En mulighed er også at gå ind i konkurrence med SAS til Stockholm, hvor Bromma-lufthavnen frister, fordi den er tættere på centrum."

Desuden vil man også gerne flyve BLL-LCY, men LCY vil ikke give attraktive slots til denne rute...