PDA

View Full Version : Reiseradioen hos SAS i morgen (fredag 7/8)


CK
06-08-2009, 14:58
SAS i Reiseradioen
Ingen sommer uten Reiseradioen. For mange kan sommer også bety forsinket bagasje. Reiseradioen har fått nyss i SAS eksepsjonelle bagasjestatistikk og sender i morgen direkte fra Ankomstservice på Gardermoen. Programmet sendes mellom kl. 09 og 11 på NRK P1.

SAS har all grunn til å være stolt av bagasjestatistikken: 99 prosent av all forsinket bagasje som sendes med SAS blir til slutt gjenforent med sin eier. I følge AEA ligger SAS på "oppklaringstoppen" i Europa. Verstingen i Europa er britiske bmi.
NRK Reiseradioens mobile reporter Helge Gjertveit vil i løpet av den to timer lange sendingen sende flere direkte innslag fra Ankomstservice på OSL. Både informasjonssjef Knut Morten "Joss" Johansen og ansatte på Ankomstservice står parat til å bistå reporteren.

Joss har også med en uløst bagasjesak som Reiseradioen skal prøve å få løst ved hjelp av lytterne!
Lufthavn først
Dersom en passasjer ikke får utlevert bagasjen sin som normalt ved ankomst, skal først den lokale lufthavnen prøve å gjenforene koffertene med sine eiere. I dette tilfelle er det altså Ankomstservice på OSL.
Hvis ikke bagasjen er kommet til rette etter fem dager, sendes saken til SAS' bagasjekontor på Værnes. Der jobber de såkalte bagasjedetektivene som har høstet mye positiv oppmerksomhet i media de senere år. Bagasjedetektivene på Værnes har tre måneder på seg til å finne eierne, før politiet kommer og henter reisegodset.
Lytt til NRK P1 i morgen, fredag 7 august mellom kl. 09-11.


http://www.nrk.no/programmer/sider/reiseradioen/

LN-KGL
06-08-2009, 23:42
Synd at det ikke ble Synnøve Svabø som ledet Reiseradioen i morgen - da hadde blitt slinger i valsen hos Ankomsten :)