PDA

View Full Version : Quiz: Flyplass ICAO-koder


LN-AØR
14-01-2009, 17:55
Ikke noe som er bedre enn litt quiz på ettermiddagen. Jeg fikk 17 av 20. ;)
http://tjenester.aftenposten.no/quiz/quiz.htm?id=2438

espeno
14-01-2009, 18:05
Linken funket dårlig her i alle fall. Denne fungerte derimot fint: http://tjenester.aftenposten.no/quiz/quiz.htm?id=2438

Tertit54
14-01-2009, 18:32
14 av 20. Er ikke helt stødig i ICAO-koder i utlandet.:):) men kom med en quiz med IATA-koder og jeg tar dem alle :colgate:

LN-TAL
14-01-2009, 18:40
20/20

Men det er vel muligens delvis juks, siden jeg har flydd på 18 av dem, og dermed husker kodene :)

BSSW
14-01-2009, 18:43
16 av 20. Et ok resultat det :)

Feil på Tromsø, Billund, Athen og Malmø... (Til mitt forsvar så har jeg ikke vært på noen av disse)

Tertit54, kan vel kanskje lage en quiz med IATA koder?

Andrev
14-01-2009, 18:47
15 på meg. Kunne de norske, har vel sett for mye på METAR-rapporter. Kan alt for mange IATA-koder, gidder noen å lage en quiz? :)

Keypoint
14-01-2009, 19:03
Du fikk 16 rette av 20 mulige, Er du pilot, eller?

Bra humor på spørsmålet om Sola..

Tommy777
14-01-2009, 19:06
16 av 20. Et ok resultat det :)

Feil på Tromsø, Billund, Athen og Malmø... (Til mitt forsvar så har jeg ikke vært på noen av disse)

Tertit54, kan vel kanskje lage en quiz med IATA koder?

Ja, hadde det vaert vanlige flyplasskoder hadde ihvertfall jeg og veldig mange flere klart 100%

Martin
14-01-2009, 19:10
20/20.. Gjetting på et par...

enva
14-01-2009, 19:19
18 av 20, tok feil på Billund og Lisboa

LN-MOW
14-01-2009, 19:32
Jøss - 19! men mesteparten var jo lette da ..

STARSHIP 2
14-01-2009, 21:06
Spm 3 var litt vag, ellers artig..

Hva med Trondheim og Værnes?

ENTR = Trondheim (sykehuset, der luftambulansen lander)

ENVA = Værnes..

Men så er vel kanskje ikke en helikopterlandingsplass en flyplass heller.. så da var den grei :p

Tertit54
15-01-2009, 00:47
Ja, hadde det vaert vanlige flyplasskoder hadde ihvertfall jeg og veldig mange flere klart 100%

Jeg kan godt lage en med IATA koder men da må noen "slå av" den funksjonen her på forumet som gjør man bare kan sette kursor over BNE for å lese at dette er :Brisbane.:D eller så blir det jo litt for lett.