PDA

View Full Version : SK UA @ LHR


KLMfan
03-09-2008, 14:41
Hei...

Bare lurte på om om noen har noe erfaring med flybytte fra SK til UA på LHR ?
Terminaler og minimum tid etc...
driver på planleggingsstadiet her

The Ticketor
03-09-2008, 14:52
Antar at du da ikke snakker om en gjennomgående billett, for da vil reservasjonssytemet automatisk ta høyde før dette. Det finnes en liste over sk MCT (Minimum Connecting Time), men noter at den gjelder uansett ikke deg om du reiser med separate billetter. Så jeg har ikke noe svar til ditt spørsmål, men tenk på dette når du eventuelt får noen svar.

Tommy777
03-09-2008, 17:17
Har connected mellom SK og UA mange ganger paa LHR, men ikke siden UA skiftet terminal. UA og SAS var begge i T3, naa er UA i T1 mens SAS fortsatt er i T3. Har connected flere ganger fra USA til T1 (LH og BD er der fra foer) og det er en smooth affaere. Av flyet, tasse til bussen, bussen tar noen minutter og du er fremme.

HUSK at SAS ikke vil gi deg et UA boarding pass, saa ta med utskrift av billetten som du viser frem i sikkerhetskontrollen. Det er en UA transferskranke underveis, den maa du innom med bagasjelappen til for aa sjekke inn. Denne brukte aa vaere i T3, vet ikke hvor den er naa.

To timer boer rekke, ville ikke satsa paa mindre enn det. Morraflyet fra Oslo er sjelden sent, saa du lander vel litt over 9 og har du to timer da, gaar det som hakka moekk

KLMfan
03-09-2008, 18:36
takker for raske og informative svar som vanlig....