PDA

View Full Version : Da sjeiken fikk proeve broedboksen


LN-MOW
09-01-2005, 08:50
Paa aattitallet hadde vi et antall elektriske kjoeretoeyer som gjorde tarmac utrygg. Ustabilt vedlkehold gjorde at de stakkars passasjerene som fikk lift fra gatene ned til ankomsthallen ikke alltid ba om transport flere ganger.

Ett av disse kjoeretoeyene ble kalt for broedboksen. Og det var med god grunn. Den hadde et boelgeblikkaktig karosseri over en golftralle og var vel rundt halvannen meter hoey. Det var mulig for fire personer aa sitte baki saafremt de ikke var altfor store. At trekkraften hadde problemer med saa mye last var en annen sak ...

En regntung dag fikk vi besoek av en arabisk oljesjeik i en Gulfstream. Den parkerte paa GA-parkeringen som laa omtrent der gate 38 var. En av vaare unge trafikkassistenter fikk jobben med aa frakte mannen med foelge til passkontrollen, og siden VW-bussene var i annen bruk, tok han broedboksen. Glad og fornoeyd svingte han inn foran Gulfstream'en hvor sjeiken og hans livvakter sto og ventet. Sjeiken med foelge tok plass bak i boksen og fikk en humpete tur til ankomsthallen. Boksen hadde heller ingen fjaerer, saa det ristet bra. Utenfor passkontrollen sto SAS' assisterende stasjonssjef som omtrent fikk hjerteattakk da han saa hvilket kjoeretoey sjeiken kom anstigende i.

Det hoerer med til historien at samme mann noen uker senere fikk brev fra sjeiken hvor han takket for en minneverdig kjoeretur og paasto at han ikke hadde hatt det saa morsomt paa lang tid!

Blubird
09-01-2005, 16:53
Heheh. :D Finnes det noe bilde av denne boksen?

LN-MEH
09-01-2005, 17:46
Uten fjæring,han sjeiken ble "shaket" på den turen...:spin: