PDA

View Full Version : "Bare barnemat" på Sterling


CK
30-10-2007, 08:59
PRESSEMELDING FRA STERLING:

Sterling satser på barna:

Sterling først ute med å lansere Funny Meal til barna

Sterling er først ute av flyselskapene med å lansere et matkonsept for de aller yngste passasjerene. Nyheten Funny Meal blir tilbudt alle barn om bord på samtlige flyvninger. Måltidene er tilpasset barnas smak og lekenhet, og vil gjøre flyreisen morsommere og lettere for både barn og foreldre.

Sterling har som policy å satse litt ekstra på maten som tilbys ombord på flyvningene, spesielt når det kommer til smaken. Turen har nå kommet til de aller minste når Sterling satser på et morsommere og mer barnetilpasset konsept. Små barn blir lett rastløse og kan lett rynke på nesen til det de voksne mener smaker godt, derfor lanserer Sterling Funny Meal som et nytt konsept på alle flyavganger.

Funny Meal inneholder barnas favoritter, slik som ost- og skinkesmørbrød, sprø ostestenger og gulrøtter. Til dessert får barna en godtepose fra Haribo. I pakken inngår også en tegnebok med fargeblyanter. Prisen på Funny Meal er 55 kroner, og det er ikke behov for å bestille på forhånd.

- Familier er en viktig målgruppe for oss, og vi synes derfor det er viktig å ta like mye hensyn til deres behov som til våre andre reisendes behov. Kan vi underholde barna gjør vi reisen mer behagelig for hele familien og de øvrige reisende. Konsepter lignende Funny Meal er noe som har vist seg å være svært populært innen andre bransjer, og vi vil absolutt ikke være dårligere enn at vi tilbyr barna noe de virkelig setter pris på, sier Michael T. Hansen, salgsdirektør i Sterling.

Test ut Funny Meal på noen av vinterens åtte nye vinterdestinasjoner. Nå flyr Sterling fra Oslo til blant annet Chambéry, Salzburg (med tilgang til flere attraktive alpebyer), East Midlands, Brüssel, Dortmund, London, Paris og Billund. Prisene begynner på alt fra 199 til 699 kroner.

Savipix
30-10-2007, 09:08
Funny Meal....Happy Meal.....hmmmm:rolleyes:

stripes
30-10-2007, 13:36
Å si at de er først ute av flyselskapene med å lansere et matkonsept for de aller yngste passasjerene er vel egentlig å strekke dette litt langt, er det ikke?

Braathens, senere SAS Braathens har vel delt ut løvemat GRATIS så lenge jeg kan huske, med kjeks og tegnesaker. Riktignok er Sterling sin pakke litt mer omfattende, men det skulle vel egentlig bare mangle siden de tar betalt for den.

Sterling tillater vel heller ikke medbrakt mat på sine flygninger (mulig de har endret på dette), og dermed er det slik jeg ser det en selvfølge at de har en meny som er tilpasset alle passasjerene.

Synes dette er et billig forsøk fra sterling på å skaffe seg litt gratis PR...

atck
30-10-2007, 15:38
Originally posted by stripes
Synes dette er et billig forsøk fra sterling på å skaffe seg litt gratis PR...

Da må det jo være noen som har gjort jobben sin. ^_^

AirbusTrond
30-10-2007, 16:01
Originally posted by atck

Originally posted by stripes
Synes dette er et billig forsøk fra sterling på å skaffe seg litt gratis PR...

Da må det jo være noen som har gjort jobben sin. ^_^

Nja, en pressemelding på Scanair er ikke all verdens medieomtale.... ^_^ Tipper at det ikke er mange journalister som lar seg lure til å kopiere denne. Man kaster seg nok heller over Sterlings bagasjegebyr. For øvrig står det "når det kommer til smaken" i meldingen. Ikke akkurat imponerende bra norsk. :rolleyes:

CK
30-10-2007, 19:17
selv ikke Boarding bet på denne gangen - de er ellers flinke til å kopiere pressemeldinger og kalle det "nyheter"