PDA

View Full Version : plane spotter.com


plane-spotter
03-10-2007, 14:14
Hva har skjedd med plane-spotter.com????
Etter min mening var siden mye finere med det gamle "designet".
Jeg har selv tilbudt meg å hjelpe til men desverre ingen interesse....

Virker som mange i spotter miljøet her på forumet har gått mot meg helt siden jeg begynte her på forumet med å annonsere min egen side som har totalt rip off navn av plane-spotter.com . Rett og slett fordi jeg liker den siden......

Vi spottere er en liten gruppe, forstår ikke hvor vanskelig det kan være å hjelpe hverandre.... Et nytt design hadde hjulpet bvetraktelig!!!

Ikke gidder noen norsk side å legge til siden min som link heller... Er det konkuransen dere er redd for??? og det kan tydelighvis ikke være så viktig hvem link som ligger der ettersom gamle sider som SEAspotter fortsatt ligger ute som link...

Jeg skriver kansje litt usakelig nå, men er litt lei av at nye entusiaster skal slite med å komme inn i miljøet....

Tilbake til plane spotter.com, den beste spotter siden på nettet etter min oppfatning...nytt design kunne revulosjonert siden ..... dette som skjer nå er jeg redd blir en fiasko:huh:

ATC-flyradar
03-10-2007, 17:21
Tror ikke at sjefen selv på www.plane-spotter.com bryr seg om at du har laget din egen Internettside(r) - det er ikke konkuranse vi snakker om, det er innholde og det fremtredene som teller.

Kurt Gorm Larsen har etter min mening meget bra sider (innhold) - reise skildringer, bra bilderdokumentasjon, medarbeidere innenfor foto og bransjen og ikke bare seg selv.

Designet om det var mer tiltalene utseende messig, som sagt innholdet som teller og der kan ingen av oss andre konkurere med.

I tillegg til plane-spotter.com så er du nå på den aller beste forumet ( pr. dags dato) for flyintereserte personer, så jeg skjønner ikke hva du skal frem til.

Jeg kan linke til dine sider og det skulle være http://www.plane-spotter.net og du kan sende en PM til CK -bestil en annonseplass for dine sider, men advarer deg litt, tror ikke at du får noe mere trafikk på dine sider.

Lykke til - med din alder kan du bygge mye på Internett.

Jan