PDA

View Full Version : Scanair-logo'en?


FBU 4EVER
03-10-2007, 10:51
På listen over mine "favoritter", er det flere steder som har en miniatyrlogo til venstre (Airliners. net, cuoresportivo.no bl.a.).
Forleden oppdaget jeg at også vårt forum hadde fått en liten miniatyrlogo. Bra!

Nå er den borte! Ikke bra! WIHIH?

ThomAAs
03-10-2007, 11:41
Den er litt fram og tilbake på mine favoritter...

CK
03-10-2007, 14:51
som de fleste andre favorittikoner, er det der noen ganger, borte andre....

FBU 4EVER
08-10-2007, 15:09
Og nå har Scanair fått "ABC" som ikon!:thumbup

Jens W
08-10-2007, 15:14
Koden som definerer ikonet for Scanairs del er smått ufin og litt mangelfull, tror nok det er der problemet ligger..


LINK REL="SHORTCUT ICON" HREF="http://www.scanair-forum.net/forums/scanair.ICO"

burde nok kanskje ha vært..

link rel="shortcut icon" href="/scanair.ICO" type="image/x-icon"

gottols
08-10-2007, 19:59
Originally posted by Cedlind

Koden som definerer ikonet for Scanairs del er smått ufin og litt mangelfull, tror nok det er der problemet ligger..


LINK REL="SHORTCUT ICON" HREF="http://www.scanair-forum.net/forums/scanair.ICO"

burde nok kanskje ha vært..

link rel="shortcut icon" href="/scanair.ICO" type="image/x-icon"


Et lite oppdrag til mesteren på denne vev, kanskje ?

CK
09-10-2007, 00:44
da skulle det være fikset.
Takker!

Utflyttet
09-10-2007, 00:49
Det er ikke helt fikset. Vi har en Danske som ikke vil lange over domet....

-A

Jens W
09-10-2007, 00:54
Originally posted by ph-ndr

Det er ikke helt fikset. Vi har en Danske som ikke vil lange over domet....

-A
Men ikonet kan da ligge på nåværende domene? Hvilket foråsvidt også er enklest?

Utflyttet
09-10-2007, 00:57
Originally posted by Cedlind

Originally posted by ph-ndr

Det er ikke helt fikset. Vi har en Danske som ikke vil lange over domet....

-A
Men ikonet kan da ligge på nåværende domene? Hvilket foråsvidt også er enklest?

Joda, tenkte bare mer på at vi aldri kom helt i mål med å sanke inn domener...

-A

FBU 4EVER
09-10-2007, 12:31
Originally posted by CK
da skulle det være fikset.
Takker!

Ja, nå er det IE-logo. Tror Alexander er inne på noe.