PDA

View Full Version : Glad torsdag morgen...


EB
13-09-2007, 07:01
Siste dag på kontoret denne uken - i morgen bærer det mot Elverum og Hamar i to dager - også jobb! Men det bør vel bli tid til en treningsøkt i dag også. Ha en bedre torsdag og for noen nærmer det seg helg og jobbefri - nyt det dere som kan. Ha en bra torsdag!

LN-FHU
13-09-2007, 08:20
God morgen fra Tromsø

Regn og gråvær her , det er kaldt , så høsten er definitivt her. Jobbedag som vanlig , egentlig ingenting spesielt å melde herfra idag.

Ha en flott torsdag :nor :nor :nor

Someone
13-09-2007, 09:11
God morgen fra København. Sol og blå himmel idag og snart er det tid å komme seg på skolen for litt arbeid. Blir først trening så øl senere idag. Ha en fin dag:D

ATC-flyradar
13-09-2007, 09:28
Good morning fra Oslo nord. Sol og delvis blå himmel, men bare 5,5 varmegrader. Lang dag, og avsluttes med fellesmøte med vaåe vakter fra kl 16:00 og utover noen timer.

Jan

JetBlue
13-09-2007, 09:48
God torsdagsmorgen fra kontoret her på Hasle. Lange dager for tiden, men spennende allikevel

CK
13-09-2007, 10:02
god morgen fra "gufseplassen", litt kjølig på morgenkvisten, og nakken er stiuv etter å ha ligget litt feil i natt (moro å få prinsessen påkledd og i barnehagen med stiv nakke...). Litt møtevirksomhet i dag - bl.a. et lite som vil føre til økt eksponering av arbeidsplassen (http://www.gonow.no/)

Ut en liten tur med kolleger i ettermiddag blir hyggelig. Spørs om det ikke blir et par Caipirinhas i kveld i anledning Lulas besøk i byen!

OJB
13-09-2007, 11:04
God morgen fra Lilleaker,

Nydelig dag , lett å jobbe med slikt finvær. Det er å håpe på at vi får noe godt vær utover før vinteren setter inn.
Travel dag med "heads down".
I ettermiddag er tid for å dra vestover med SK4043 igjen.
Det går pinadø mot helg igjen.
Ha en fin dag alle forumister.

FBU 4EVER
13-09-2007, 11:09
God morgen fra et solrikt Nærsnes! Det blir endel indretjeneste og en kjapp tur til Asker for noe innkjøp idag. Også har jeg et lite lager med uleste bøker i hyllene. Kanskje en liten sykkeltur?
Ha en fin dag!

Ollie
13-09-2007, 11:10
God Formiddag fra ENZV sør. Skyfritt og vindstille. Kan ikke be om bedre forhold. eneste er at det kunne gjerne vært varmere...

Enda en ny dag hjemme, Skal love dere at det er meget kjedelig i lengden. Gått hjemme siden 18.05.07... kjedelig..

Ønsker alle en god dag.

Dag Johnsen
13-09-2007, 13:20
Heisann og god morgen fra Texas!

Humberto ble orkan styrke 1 til slutt før den traff Texas kysten litt øst for Galveston så det blir vel litt regn... og noe vind i dag, selv så langt nord som vi bor... :o

Ellers så står dollarkursen historisk lavest på 15 år så da er det bare å pakke snippesken og ta seg en handletur til USA...:D

Er ingen økonimi ekspert, men dette kan ikke være bra i lengden...:old

"å hvordan skal dette gå"...:huh:

Ha en fin dag!

Dag

Someone
13-09-2007, 13:34
Originally posted by Dag Johnsen
Ellers så står dollarkursen historisk lavest på 15 år så da er det bare å pakke snippesken og ta seg en handletur til USA...:D

Er ingen økonimi ekspert, men dette kan ikke være bra i lengden...:old

"å hvordan skal dette gå"...:huh:


Ikke nødvendigvis. Med en lavere dollarkurs vil amerikanske varer blir mer konkuransedyktige og eksporten vil gå opp.

Kort sagt er det like ille å ha for høy kurs som for lav og i det alle fleste tilfeller vil en fri og flytene valuta ligge der den skal ligge. Land som er stor eksportør til USA som f.eks Kina og andre asiatiske land har svært liten interesse av en svak dollar og det er først og fremst de som holder dollaren oppe selv om det beste for USA sin del er å la den synke/være lav.

Man må alltid spørre seg hvorfor asiatiske land de seneste år har holdt dollaren oppe gjennom støttekjøp og investeringer og når man tar ibruk livets universelle spørsmål: "What's in it for me?", for de landene som har støttet dollaren er det å verne om sin export og velstand. Uten export til USA er det flere asiatiske land som vil være i dyp økonomisk krise

LN-MOW
13-09-2007, 15:03
God morgen ogsaa fra Det Store Veikrysset her rett soer for Dobbins ARB. Disen ligger tett over Chattahoochee River og antyder hoey luftfuktighet ..

Et par moeter paa morgenen, men ettermiddagen er fri til aa faa gjort litt arbeid. Har bestilt meg billetter til The Police i november - skal bli morosamt, det!