PDA

View Full Version : Hotellspørsmål, London


Trash2000
28-05-2007, 13:59
Noen med godt og rimelig forslag for hotell i London? Ikke veldig dyrt, og ikke veldig luksus. Type Thon Budget eller lignende.

Helst ikke på landet, men noen lunde sentralt. På forhånd takk.

Concorde
28-05-2007, 14:03
Sjekk ut Sussex Gardens. Der ligger det en haug med mindre hoteller og de fleste er helt OK. Det beste er at du kan ta Heathrow Express til Paddington Station og vips så er du der bare to gater unna. Har bodd mye på Nayland Hotel (http://www.naylandhotel.co.uk/) og det kan abefales på det varmeste.

Bodde forresten på Days Inn (http://www.daysinn.com/DaysInn/control/Booking/check_avail?brandCode=DI,MQ,HJ,KG,RA,SE,TL,BU&sear chWithinMiles=25&areaType=1&destination=London&sta teName=N/A&state=NA&countryName=United%20Kingdom&country=GB &checkInDate=05/28&numberAdults=1&numberRooms=1&checkOutDate=05/29&numberChildren=0&rateName=Best%20Avail&rate=000 &id=15242&propBrandId=DI&force_nostay=false) før jul med Falcon og kan abefales også.

TOS
29-05-2007, 22:25
Dette er en vanskelig sak - jeg har store problemer med å finne gode, rimelige hoteller i London. Det spørs jo også hvilke preferanser og krav man har til et godt hotell. Jeg bodde engang på et lite og kjekt hotell ved rett ved Earls Court tube som heter Twenty Nevern Square. Absolutt brukbar standard, men små rom. Eneste problemet jeg hadde med hotellet var at de tydeligvis ikke godtok Diners som kredittkort for garanti, noe mitt reisebyrå ikke fikk beskjed om (med resultat at rommet var kansellert, så det er nok kanskje lurt å ringe direkte til hotellet....). De grov likevel opp et rom (..og her må nok Farmer takkes...:smile2 ) til den nette sum av GBP 78/natt inkl VAT og frokost.

LN-KGL
30-05-2007, 00:56
Har erfaring med en rekke hoteller i London - de to siste fra sentrale deler av London har vært Thistle Marble Arch og the Kensington Close.

Sistnevnte var helt klart det hotellet med minst romstørrelse, men plassering og pris var ikke noe å klage på - kort vei til både The Goat og The Churchill Arms - og fra Kensington High Street Tube Station rett rundt hjørnet kan man komme overalt i London.
Kensington Close Hotel (http://www.kensingtonclosehotel.com/)

På Thistle hotellet endte jeg opp med en hjørnesuite med både gang, stue med en stor sofa og to ørelappstoler, stort bad og soverom i en nyoppusset etasje. Alt dette til den fantastisk lave prisen av £59 pr. natt inklusive English Breakfast. Får nå månedlig promomail fra Thistle med tilsvarende tilbud, så de må ha satt umåtelig pris på undertegnede. Jeg satte i hvert fall umåtelig pris på hotellet, og med eksteriør og interiør som hentet ut fra Hercule Poirots verden og ikke minst en anorakk som drev lobbykiosken, var det helt toppers.
Thistle Marble Arch (http://www.thistlehotels.com/thistle/hotels/hotelFinder/viewHotel.do?_DARGS=/thistle/WEB-INF/portlets/thistleLocationInfo/index.jsp.14_A&_DAV=th-marble-arch)

Ellers er det vel to kjeder som man normalt bør sjekke ved turer til UK. Begge har relativt bra kvalitet og ikke minst bra priser, og det er:
http://www.travelodge.co.uk/
http://www.premiertravelinn.com/

På vår museumstur i april ble bare Travelodge benyttet - første i området nær Wembley, neste i Great Dunmow og siste ved Manchester flyplass. De to sistnevnte var begge nybygg og åpnet i 2006. Med en pris på mellom kr 185 og kr 474 pr. natt pr. dobbelrom fikk man mye for pengene, selv om dette ikke inkluderte frokost. Engelsk frokost buffet kan kjøpes for £7,50 i de fleste av hotellene - bare sjekk at de har en såkalt Bar Cafe på websiden først. Kjeden kan anbefales på det varmeste!

Premier Travel Inn ble testet ved siste besøk i Chester i august i fjor. Også dette er en kjede som bygger mye nytt og kan anbefales. Prisleiet til denne kjeden er litt høyere enn for Tavelodge, men også her får man kjøpt engelsk frokost for £7,50 - enten servert i frostsalen til hotellet eller i "restaurant" i nabobygget (i Chester var det Brewers Fayre som drev den virksomheten).

TOS
30-05-2007, 15:37
Thistle MArble Arch ligger jo veldig fint til, og ser bra ut. Jeg har sjekket pris på Thistle Marble Arch flere ganger, men har stort sett fått oppgitt en pris på 150-160 GBP per natt. Hvor fant du hotellet til 59 pund...?

LN-KGL
30-05-2007, 22:35
Det var en spesialpris jeg fikk etter å bestilt totalt tre rom fra fredag til søndag - og det var ved direkte kontakt med hotellet på telefon (det virket da). At jeg fikk det strålende rommet var ikke helt planen, men siden de hadde kludret det litt til for seg med ikke ha noe annet ledig rom på den skalaen jeg hadde bestilt - så ble unge herr Larsen tildelt hjørnesuiten. Unødvendig å si at stuen ble et samlingspunkt for hele selskapet under oppholdet - mye god konjakk ble nytt mellom og etter turer på byen. Ekstra behagelig var det at dette nordvestre hjørnet på hotellet vendte inn til den stille bakgaten Bryanston Street og ikke bråkete Oxford Street.

Bildet under viser det diagonale hjørnet på hotellet, og jeg hadde de samme vinduer på mitt rom - vinduet rett over første T-en i Thistle var soveromsvinduet, de buede vinduene inn til stuen og bak det enkle vinduet over CH i Arch var badet.