PDA

View Full Version : Tur til New York


exflyplassdame
19-03-2007, 10:45
Skal gifte meg:(

Lurer på om noen her inne har kommet over noen gode tilbud på tur til New Yor. Er åpen for og fly det meste. Har dere også noen gode hoteller og anbefale mg også?? Ikke de dyreste men ok standard.

Håper på hjelp

Turen går fra 9 juli til 15 juli

takk for hjrlp

OEH
19-03-2007, 11:44
Hei, BA har hatt USA-kampanje. Vet ikke om den fortsatt gjelder, men de hadde noen meget gode priser. Bl. a New York til 3240 NOK. Verdt å sjekke ut.

Dag Johnsen
19-03-2007, 11:57
Heisann exflyplassdame!

Bor du i Oslo omraadet er vel veien til New York lettest med CO? Jeg kan ikke saa mye om priser, men jeg trodde vi hadde nogenlunde rimelige priser hvis du er fleksibel og kan bestille saapass paa forhaand...?

Hoteller i New York har jeg lite greie paa da jeg som regel bor ute ved EWR flyplassen. Det skulle vaere flere her paa forumet som kjenner til hoteller ved Manhatten...?

Dag

Thomas
19-03-2007, 12:06
På nevnte dato ligger CO på 5895,- OSL-EWR.

Edit; Kan varmt anbefale The New York Helmsley hotell som ligger på 42nd ST :USA

petru26
19-03-2007, 12:13
Det beste med spørmålet ditt var vel overskrifta.. "Jeg skal gifte meg", etterfulgt sad-face.. hehe..

Når jeg søker etter billige reiser så søker jeg på finn.no, de har en ganske omfattende søkemotor for søk etter billigst mulig..

reiser på finn (http://finn.no/finn/travel/air/search)

Uansett, masse lykke til!

Holmion
19-03-2007, 12:38
Hei! Har ihvertfall noen hotellforslag til deg! Har selv bodd to ganger på det som før het pickwickarms, men som nå heter det The Pod Hotel, nyoppusset og pent. God beligggenhet. Sjekk ut thepodhotel.com
Ellers kan jeg anbefale UN Millennium Plaza, ligger rett ved siden av FN-bygget, mellom 1st og 2nd på 44. På østsiden av Manhattan. Der begynner rommene i 28ende etasje og du har en formidabel utsikt nesten uansett, og ganske stille siden det er høyt opp. Innendørs swimmingpool i 27ende med fantastisk utsikt er jo gøy. Også er rommene store til å være N.Y standard.
Ellers spørs det jo hvor mye penger du ønsker å bruke; men jeg har noen fine hoteller som du også bør se litt nærmere på disse som hegnar online anbefaler:

DESIGN-HOTELLER
Hoteller i New York er en klasse for seg. For det første er det generelt dyrt og ganske fullt. Her bør man booke på forhånd. Det kan lønne seg å sjekke om det er spesielle events i byen på det gitte tidspunktet, da prisene på et gjennomsnittlig hotell fort kan femdoble seg på en uke med Fashion weekend, US open og FN konferanse samtidig. Her er det tilbud og etterspørsel som rår. Med ingen steder er det så mange lekre designhoteller å velge mellom. Man tilbringer kanskje ikke så mye tid på hotellrommet i verdens mest spennende by, men mange av disse stedene har også de hippeste barene, spennende restauranter og faciliteter du ellers ikke vil kunne benytte. Så det kan lønne seg å bla litt ekstra i lommeboken for å få med denne opplevelsen. Disse er verdt å stifte nærmere bekjentskap med:
Soho House
29-35 9th Avenue. (212) 6279800

Dette supertrendy boutique-hotellet med bare 24 rom er å betrakte som en privat medlemsklubb med utsøkte faciliteter. Stedet har en lekker takterrasse med cocktail-bar og pool, hit kan du slentre rundt og nyte dine cocktails til en nydelig utsikt over West Village. Pass derimot på dekksgulvet som ikke er spesielt enkelt å slentre elegant rundt på. Hæler har en lei tendens til å sitte fast mellom dekksbordene, noe som gjør din gange svært lite glamorøs. Kjendiser leier gjerne takterrassen til sine private partys og svir av noen millioner. Hit kommer du ikke uten å bo der eller være medlem. Det samme gjelder for den hippe baren og restauranten som har stor celebritets- tekke med sin diskret og mystiske image. Her gjelder å bli kjent med et medlem som setter deg på gjestelisten.
Velger du å bo her, kan du boltre deg i superkult innredede rom med warehouse basis, som grove synlige bjelker og murstein vegger. I de lekreste rommene kan du boltre deg med egen loungeavdeling i møbelmiks av designklassikere og indonesiske trekrakker, frittstående eggeformet badekar midt i rommet i tillegg til en oversized seng. Badekaret i corian fra Boffi koster for øvrig et sekssifret beløp i Norge, så kanskje ”døgnleien” ikke er så aller verst likevel. Eller du kan velge mer teatralsk ved å sove i en håndlaget hvit rokokkoseng med antikke lysekroner, blandet med moderne collage-art på veggene. Rommene er utstyrt med det siste innen teknologi. Skuffene er fulle av funky goodys og Kama Sutra leker på badet. Ikke engang krukkene på badet er ”hvasomhelst,” men håndlagede organiske produkter av planteolje og urter. Hotellet har også en utsøkt Cowshed Spa- avdeling med en rekke behandlingstilbud på menyen, som for eksempel ”bortskjemt ku”. Videre kan du hygge deg i club rom og egen kino.
Priser fra 200 - 825 $.

60 Thompson
60 Thompson St., mellom Spring og
Broome St. (212) 431 0400

Hotellet med samme navn er New Yorks Citys hotteste adresse. Hip so it hurts! Her kan du kræsje med Gwyneth Paltrow, Nicole Kidman og Lenny Kravitz i resepsjonen. Eller varme deg foran peisen med Friends-stjernen David Schimmer. Om de ikke bor på hotellet, dropper de gjerne innom nyinnredede Thom Bar i andre etasje, eller takterrasse- baren A60, med 360-graders utsikt downtown New York i sommerhalvåret.
Hotellet har 100 rom innredet i moderne minimalistisk stil med mørkt treverk, utsøkte materialer /tekstiler og sobre farger i brunt og grått. Thomas O’Brien fra Aero Studios som også har jobbet med Ralph Lauren og Armani, står bak innredningen.
Restauranten Kittichai har blitt veldig populær, et paradoks i mørke og lys, øst og vest med sin gourmet thai cuisine.
Priser fra 325 - 3500 $

Hotell on Rivington
107 Rivington Street.(212) 4752600

Dette hippe hotellet alle snakker om er blant de nyeste og ligger i Lower East Side. Denne 21 etasjes mini-skyskraperen i glass har fantastisk utsikt over Manhattan, da rommene har gulv til vegg-vinduer. Halvparten av rommene har også egen balkong. Den moderne, elegante innredningen er skapt av den velrenomerte, Paris-baserte designeren India Mahdavi. Hun har lagt vekt på de luksuriøse og sensuelle følelser med velur sofa/stoler og myke linstoffer. Mange spennende innredningsdetaljer, og inngangspartiet i første etasje er ganske funky. I de større rommene kan du sove på svenske Tempur madrasser, og badene er trendy innredet med Bizazza fliser, steamdusj og japanske ”soaking tub” badekar for to.
Hotellets populære lobby og loungeområde er bare for hotellets gjester og deres inviterte, så her gjelder det å få nye venner om du ikke bor her selv. Restauranten Thor serverer lekre retter fra den kjente kokken Kurt Gutenbrunners hånd. Innredningen her er designet av Marcel Wanders og innholder blant annet en spektakulært utsmykket atrium glassvegg.
Priser fra 295 - 5000 $

Hudson
356 W.58th St, mellom 8th og 9th
(212) 554 6000

Enda et tilskudd i rekken av Ian Schrangers designhotell, innredet i Phillipe Starcks ville ånd.
Hotellet ligger posh plassert på 356 West 58th Street , nær Central Park og teaterdistriktet. Beliggenheten er dog litt off shopping og uteliv. Teamet Starck/Schranger tenker urban livstil i sine hotellkonsepter og sverger til mottoet ”You are where you sleep!”
Ankomst via en rulletrapp i funky grønt lys til et generøst resepsjonsområde. Herfra trer du inn i Starcks surrealistiske verden.
Hudson Bar er et populært vannhull. Baren har underlysgulv og håndmalte takmalerier fra ”Franccesco Clemente” artistiske hånd. Møbleringen er i kjent Starck stil: vill mix av Louis XV stoler, plexi og trestammer ”tilfeldig” spredt utover.
Det eføydekte spisestedet, Hudson Cafeteria byr på kulinariske retter, eller slapp av blant velfylte bokvegger i The Library, innredet med antikk billiard-bord og engelske lærsofaer.
Rommene er små, men chic innredet. Prisen her er godt under de øvrige designhotellene.
Priser fra 95 - 400 $.

The Mercer Hotell
147 Mercer St, mellom Prince og Mercer Street.

Ligger i hjertet av Soho med super beliggenhet hva shopping angår. Lekkert hotell med smakfull innredning. 75 rom innredet i lyse, deilige materialer, sengetøy i myk egyptisk bomull, kombinert med mørkt treverk. Lobby og hotellrestaurant med celebrity-tekke. Bibliotek-loungen byr på et imponerende utvalg av bøker/magasiner om du har tid å slå i hjel, har vonde sko og må ha en pause eller vil bare titte på mennesker.
Kitchen er hotellets populære spisested i to etasjer. Lite og hyggelig på gateplan, eller større og trendy i underetasjen med mursteinshvelvinger som base.
Kjempehyggelig sted for alle unntatt den australske skuespilleren Russell Crowe, som ble arrestert for å ha kastet telefonen i hodet på en resepsjonist. Han blir neppe ønsket velkommen tilbake.
Priser fra 410 - 2300 $

LYKKE TIL!

Thomas
19-03-2007, 12:48
Fantastisk post Holmion! :clap

Ellers kan jeg anbefale UN Millennium Plaza, ligger rett ved siden av FN-bygget, mellom 1st og 2nd på 44. På østsiden av Manhattan. Der begynner rommene i 28ende etasje og du har en formidabel utsikt nesten uansett, og ganske stille siden det er høyt opp. Innendørs swimmingpool i 27ende med fantastisk utsikt er jo gøy. Også er rommene store til å være N.Y standard.

Forsåvidt enig, men at rommene er 'store' - vel vel, øyet som ser ;)
Vi bodde i 38 etasje, på ett deluxeroom og i den tro at det ville være ett lite "deluxe". Idet vi låser opp døren så går vi rett på sengekanten, altså det er snakk om 1m fra man går over terskelen til man treffer kanten på sengen. Også finishen på rommet var fantasiløst, ett bilde av en blomstervase på veggen og forferdelig møkkete vinduer. Vi hadde en nydelig utsikt i stort sett alle retninger, men måtte åpne vinduene for å kunne se ut...

Poolen er ufattelig kult, lobbien er meget spensti' - men be aware, det bor endel "høytstående" mennesker her fra diverse land og med politisk bakgrunn, så mye herrer i sort dress med våpen og propp i øret.

audunn
19-03-2007, 13:19
Hørte noe om at Icelandair kommer med en kampanje nå snart.=)