PDA

View Full Version : OT: Gratulerer med dagen...


EB
21-02-2007, 05:09
...til Kong Harald som fyller 70 år og som er "still going strong - stronger than ever!"

Når man har lest boken om Se&Hør skjønner man at han ikke alltid har hatt de beste arbeidsforholdene... Til lykke med dagen...og årene som kommer!:clap :clap :nor :nor :nor

Concorde
21-02-2007, 08:28
Jeg satser på at han er innom forumet av og til og slenger meg på! :clap

Trety
21-02-2007, 09:00
Jeg slenger meg også på i tilfelle han leser Scanairforum. Dessuten har jeg en mistanke om at han ikke er lett å få tak i hverken på telefon eller MSN i dag. :lol: :nor

Falcon
21-02-2007, 09:02
Nei, jeg ser han står med "busy" i Messenger... ^_^

Gratulerer HMK, og forummedlem Anders. :cheers:

Someone
21-02-2007, 09:07
Grattis til Kongen og Anders :cheers:

LN-MOW
21-02-2007, 11:29
Amerika er med! :nor :USA

ENGM RAMP
21-02-2007, 13:26
Og Gardermoen Ramp Tower slenger seg på en hilsen og. Så mye som han & fruen bruker vip-gaten vår ^_^ er det da bare rett og rimelig at han stikker oppom en dag for en kopp kaffe snart!


:nor

:clap

MartinL
21-02-2007, 13:40
Gledelig å kunne grattulere en konge i et fantastisk land.

Jeg synes Harald er det beste eksepelet på et monarki som følger samfunet og tiden!

Jeg bukker og ønsker til lykke!

Tommy777
21-02-2007, 18:20
HMK får varme gratulasjoner fra Chicago! Må han leve!

AirbusTrond
21-02-2007, 21:05
:nor Gratulerer med dagen, Kongen! En flott mann - og skal vedde på at han hadde hatt glede av OT-trådene her også! :)

Edit: Evt HAR glede av!

EB
21-02-2007, 21:22
Anne Grosvold leverte nå nok en meget bra tv-prouksjon...intervjuet med Kongen var veldig bra!!!

AirbusTrond
21-02-2007, 22:07
Fra Aftenposten:

Til forrett fikk gjestene servert akevittgravet norsk elg med tranebær-kompott, med Bollinger Special Cuvée som drikke.

Hovedretten stod i havets tegn, med delikatesser som sjøkreps, kamskjell, hummer, kongekrabbe og breiflabb.

Hovedretten ble servert med strandkrabbesaus og saltkokt potet, med hvitvinen Chablis Grand Cru "Les Clos" 2002 – Domaine des Malandes.

Som avslutning kunne gjestene kose seg med sjokoladekrone med appelsincoulis og mandarinsorbet. Til dette ble det servert Noble Late Harvest 2004 – Neethlingshof.

---

Dette må være ny praksis fra Slottet, tidligere har jo ikke viner vært offentliggjort?

Gravet elg og Bollinger - sprekt for en 70-åring!?:D

EB
21-02-2007, 22:09
Var Jens og frue som var vertskap...

TG923
22-02-2007, 00:56
Synd at Jens har forlatt forumet...