PDA

View Full Version : Nok en gang problemer med flaps på Atlantic fly


dimmaua
28-12-2006, 11:15
Hei og vel overstått alle sammen! Litt færøyske nyheter:

Færøyske aviser melder om at flyet som har sikkerhetslandet på Flesland for litt over ei uke siden har nok en gang fått problemer med flaps under innflyvning til FAE i går kveld. Flyet var på vei fra København og måtte snu og sikkerhetslande på Glasgow airport. Flygjestene ble hentet av et annet fly senere (de kom til FAE ganske sent siden det var tåke på Vagar flyplass).

Sjefen for Atlantic Magni Arge sier at flyet skal returneres til utleieren siden avtalen går ut i slutten av desember og skal ikke brukes av Atlantic lenger. Han bekrefter også at det blir etablert en kommisjon som skal granske årsaker til problemer.

4 gang i år ... snakk om uflaks!

Trash2000
28-12-2006, 13:56
Som Aker og Atlantic sier: Det skjer ikke ofte...

At de i det hele tatt holder flyene i lufta er for meg merkelig. Hvem vil fly med et selskap som har mistet flere personer i en ulykke på grunn av flapps, men gir faen i å ordne opp?

F35Landing
28-12-2006, 14:09
Hvem vil fly med et selskap som har mistet flere personer i en ulykke på grunn av flapps

Nå var det vel spoilerne som sviktet på Stord da. Flaps vil nok aldri føre til noen ulykke, men det sier kanskje litt om den sjenerelle tilstanden på flyene deres. Ettersom det tydeligvis ofte er problemer med flaps på deres fly.

LN-BRK
28-12-2006, 17:37
Til VG sier Bjørn Simonsen følgende:

- Nå gidder vi ikke mer. Flyet tas øyeblikkelig ut av vår produksjon, sier talsmann Bjørn Simonsen i Atlantic Airways.

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=142691