View Full Version : Bongo i Sør Amerika
Etter 4 år skulle omsider Bongo-Gruppen til Sør Amerika igjen. Som vanlig, på jobb, for å få i gang litt greier igjen i traktene.
Hadde egentlig ikke tenkt å skrive så mye fra denne turen for det er litt hektisk. Hektisk fordi det er nokså ukurant å reise vekk i juleplanleggingen hjemme, så det ble sånn som dette. Søn-Fre skal vi rekke både Sao Paulo, For de Iguazu og Santiago før vi skal rekke lapskaus hjemme på fredag.
Etter relativt mye om og men for å finne fornuftig reiserute/pris ble bookingen
OSL-CDG-GRU return med Air France. Og så GRU-IGU-GRU-SCL-GRU med LATAM.
Nå sitter jeg ved gate 209 på GRU terminal 2 og venter på første LATAM leg. Det er litt blandede følelser for jeg kunne svært gjerne tenkt meg å vært hjemme. Samtidig så er det spennende å endelig skulle få ta tak i et marked som jeg tidligere har investert mye tid og penger på.
Første leg var OSL-CDG med fakir balja AF1275
Alt gikk veldig smud på OSL. Rakk en baguett på OSL lounge til og med før vi boardet.
Siden vi skulle fly La Premiere videre hadde de lagt frem en pute i stolen min. Og så var de veldig "hei og hå etc". Men utover det var det ikke så store forskjellene.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231204/558cb491f24ed4b2f0994283349e58a5.jpg
Puta var jeg skikkelig glad for og den gjorde at jeg faktisk fikk sove litt på veien ned.
Maten var egentlig også helt grei. Varm croissant med jordbærsyltetøy, pannekaker med frukt. Og ja... litt frukt. Ble skylt ned med kaffe og sparkling vann. Tross alt greit tidlig.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231204/8bfdc77386eafe821b72efa0a1b31452.jpg
Koselig kabin med soloppgang på andre siden.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231204/1cff2a6b5f7e1a536dbcb02bbd81a05e.jpg
Landet ca 30 minutter før tiden på CDG og det stod en fyr og ventet på meg utenfor kabindøren. Ledet meg ned en trapp, ut i en Porsche og kjørte rett til La Premiere loungen. Boarding kortet hadde han på iPaden sin så jeg har faktisk aldri vist boarding pass for flight nummer 2.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231204/a2b92d6fe91393eed778aab6abfdf5be.jpg
Så satt vi en times tid i kantina og fikk litt bobler før samme fyren hentet oss igjen.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231204/ec6761fce37c0e26be50faec260c575d.jpg
Neste hopp AF460 og La Premiere.
Etter en rask kjøretur ut til balja, en 777-300, gikk vi inn en egen bro for La Premiere og ble introdusert for vedkommende som skulle ta vare på oss. Sånn var det sist jeg fløy med de også, men det var jo lenge siden. Tur retur LAX i 2016. "Pre-smurf" tiden. :)
Nå er det etter hva jeg forstår kun 777-300 som fortsatt har La Premiere, i 2016 var det også A380. Til gjengjeld har de gjort det riktig "ekstra".
Det er kun 4 seter i kabinen.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231204/128ab955547da65efa0d4562ed0dbc51.jpg
Alle med tak til gulv gardiner så det kan bli veldig privat, samtidig som det er så stort og lyst at det aldri virker inneklemt slik noen av de nye "suitene" kan føles.
AF-fyren sa at de nå var veldig nære å lansere en ny First kabin ettersom denne begynte å bli gammel. Jeg håper de ikke går for tunge mørke farger. Den er så lys og fin som den er.
Deretter spurte han om jeg kunne tenke meg noe å drikke før avgang. Det kunne jeg så klart. En Heineken og litt sparkling vann ville jeg ha og det fikk jeg. Etter litt kom kapteinen og skulle hilse på alle 3 pax i La Premiere og fortalte at vi dessverre måtte de-ice, hvilket satte CDG nesten på hodet. På et tidspunkt hintet de om 2 timer delay. Heldigvis ble det bare ca en times tid ut fra CDG og 30 minutter inn til GRU.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231204/0604e9bb8ad14f922e764b4f21782df9.jpg
Etter lang venting i de-ice kø og påfølgende treg de-ice måtte jeg imidlertid noe helt sinnsykt tisse og spurte til slutt om det var greit. "Selvfølgelig er det greit. Du fly La Premiere, da gjør man det man vil når man vil selv om det ikke alltid er lurt". Så da tisset jeg... mens vi takset ut mot rullebanen. Var et sekund litt stresset for om jeg skulle rekke å tisse ferdig.
#factmoment - Det er sjukt ukurant å tisse mens man takser.
Etter take off var det klart for matgilde. Etter litt skuffelse over maten på Lufthansa First når jeg og Storsmurfen fløy dem til JNB i fjor høst var jeg spent på om AF skulle være slik jeg mente å huske dem.
Først litt menyer:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231204/22dc3900c0de82d219b8479b5cbd3106.jpg
Og mat. Det var mer, men jeg tok liksom ikke bilde av alt
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231204/e8a3ba13ed0091d874ef675554dba8a3.jpg
Så skulle det gafles innpå
Dette innlegget blir egentlig bare matbilder. Det var så mye og god mat. De hadde fullt opp av alle retter til alle. Så det var bare å spise hva man ville når man ville.
Først trodde jeg de var litt "slapdash" i servicen siden de aldri kom og spurte om noe men greia var bare at det gjorde de ikke. De ville man skulle trykke på knappen når man ville noe og ellers fikk man være i fred.
Jeg ville spise.
Først gulrotsuppe. Den var sjuuuukt god.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231204/f4b970dc4fc28526830ef0f25c0776c2.jpg
Så en form for salat med sjøkreps. Det er jo greit sesongen for det, så de var også veldig gode
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231204/1b39326665aa254bd2fabd8d01abda25.jpg
Deretter høyrygg med noe potet og grønnsakspure. Det var helt nydelig saftig og godt. Med en ekstra skål med saus just in case.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231204/f9a5ca6298d9a56e8a16a23f8963284f.jpg
Deretter kom ostetralla. Jeg valgte alle. Veldig gode oster også, men kunne godt vært noe syltetøy eller bær også. Men veldig godt.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231204/ac27d66bd04807f8bdd1509971562e69.jpg
Så var det sjokoladedessert. Dette var vel menyens kjedeligste øyeblikk.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231204/c44bb5d0570ecc073965f6a2abe34dce.jpg
Nå var jeg mett og sa at jeg hadde lyst til å bare sitte i fred og lese bok og drikke øl et par timer før jeg skulle sove litt. Det gjorde jeg. Når øllen var tom plinget jeg på ny også videre. til slutt sove jeg et par timer.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231204/cd32826c01820e96bb9919328a4e1487.jpg
Våknet 2 timer før landing og leste litt mer bok. En drøy time før merket jeg at det nok ville vært veldig lurt å spise litt. Så jeg spurte om de hadde noe mat.
Han foreslo litt frukt
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231204/6ac2d413a3913f4b148b464ccbb84576.jpg
Det var ikke nok. Så jeg spurte om mer. Han foreslo en ny runde ost og baguette. Det var heller ikke nok.
Så sa han at han jo kunne lage en hovedrett til. Jeg sa at det skal jeg virkelig ikke spør om 40 minutter før touch down. Men det var ingen problem. Han sa at de bare ikke kunne lage hovedretter under touch down og take off ettersom det var usedvanlig upraktisk og ikke helt trygt. Så da ble det en nydelig hovedrett til med kylling og gravy, som jeg heller ikke tok bilde av.
Ved landing ble vi i La Premiere møtt av en assistent hver som fulgte oss igjennom passkontroll og frem til tollen. Hun hadde ikke lov til å følge igjennom tollen men kunne møte meg på andre siden og hjelpe med transport. Det takket jeg nei til ettersom jeg visste hvor og hvordan ting var. Jeg skulle bare til Marriott shuttlebussen.
Alt i alt synes jeg La Premiere var veldig bra. Maten var eksepsjonell til flymat å være. Og så var de veldig sømløst fra og med man gikk på flyet på OSL. Derfra og til tollen på GRU var det helt 100% elegant.
Très bien! Continuez si’l vous plaît!
Da sitter jeg på LA8036 på vei mot Santiago og venter på boarding complete.
Altså domestic Brasil er litt morsomt. Hadde glemt det.
Security er jo svært mye mer lax enn i Europa. Liquids er helt innafor og bare en gang tok jeg ut laptop.
På avgan GRU T2 i går var det en dame som forsøkte jage katta si igjennom røntgenmaskinen. Det ville den jo ikke. Den løp tilbake og så bar hun den på strake armer mens den spriket og freste igjennom security.
T2 føles freshere enn sist jeg var her, om enn ikke så mye. Ikke noe LARAM lounge der men jeg fant en kafé rett ved gate 209.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231205/6ccdeef7528f61e3aa98562f5fc9059a.jpg
Alle turene er på LATAM premium eco. Det er litt alla SAS PLUS minus alkohol. Heldigvis skulle jeg ikke ha alkohol. :)
Jeg var på jobb.
Synes flyene er litt fine.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231205/6c1401de9b2115bc5e2006e26cc25354.jpg
en svært god kompensasjon fir manglende tryllesoda og elgedosis er ledig midtsete. Det og 2 stk håndbagasje var årsaken til at jeg booket det.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231205/141502cc07b437009c96671ad8a7ca9b.jpg
Serveringen på tur retur GRU-IGU var søtpotetchips (hva f****?), nøttebar, brus, kaffe og kjeks. Helt greit
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231205/fd9cb32d5f4cd14c4343315c15f0d497.jpg
Og så er det jo supert å sitte og myse ut da.
Det som virkelig er i en liga for seg her er forøvrig også pre-boardingen.
Rullestol er nummer 1 så klart.
Men deretter kommer en tilsynelatende udefinert gruppe av syke og trengende. Tror ikke det er løgn å påstå at dette er den den desidert største gruppen. Her er alle som har barn, hinker, er pensjonister, kjenner en som hinker, har hinket eller som skulle/ville ønske de hadde en tante med inngrodd tånegl.
Så er det gruppe 1
Deretter er det pent få
Anyway... det er først og fremst litt eksotisk. :)
Litt bilder generelt
LATAM A321
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231205/52a8c4f1fa9257ab8da45ac98c49e517.jpg
Hotellet i Foz. Double Tree. Meeeeeh...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231205/771ad229474925f10627b7e9b568c21d.jpg
Utsikt fra rom i Foz
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231205/ae0773fe33427befc10145ed8e89fe19.jpg
Flyplass Foz
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231205/a0fdf483d473e55de6882b1d6b1f9c2f.jpg
Foz
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231205/b0cc6e96fbd319f12ff39024f210536d.jpg
Foz
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231205/4d05249be27edb8b28c6684836e795d1.jpg
Sør for Sao Paulo
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231205/c7a6c72e8b6836e68b5d8a2a22b5dffd.jpg
Flyet til GRU parkerte så klart på T3. Busser kjørt oss til T2. Så spasserte jeg airside tilbake til T3. Tok et glass vin på lounge før jeg bordet nøyaktig samme balja...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231205/7fb325a8b8d69c5206493e9dbd419af4.jpg
Men nå. Boarding complete og avgårde til Santiago.
SULTEN!!!!
Midtiblinken
05-12-2023, 17:59
Etter en rask kjøretur ut til balja, en 777-300, gikk vi inn en egen bro for La Premiere og ble introdusert for vedkommende som skulle ta vare på oss. Sånn var det sist jeg fløy med de også, men det var jo lenge siden. Tur retur LAX i 2016. "Pre-smurf" tiden. :)
Nå er det etter hva jeg forstår kun 777-300 som fortsatt har La Premiere, i 2016 var det også A380. Til gjengjeld har de gjort det riktig "ekstra".
Det er kun 4 seter i kabinen.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231204/128ab955547da65efa0d4562ed0dbc51.jpg
Alle med tak til gulv gardiner så det kan bli veldig privat, samtidig som det er så stort og lyst at det aldri virker inneklemt slik noen av de nye "suitene" kan føles.
AF-fyren sa at de nå var veldig nære å lansere en ny First kabin ettersom denne begynte å bli gammel. Jeg håper de ikke går for tunge mørke farger. Den er så lys og fin som den er.
Deretter spurte han om jeg kunne tenke meg noe å drikke før avgang. Det kunne jeg så klart. En Heineken og litt sparkling vann ville jeg ha og det fikk jeg. Etter litt kom kapteinen og skulle hilse på alle 3 pax i La Premiere og fortalte at vi dessverre måtte de-ice, hvilket satte CDG nesten på hodet. På et tidspunkt hintet de om 2 timer delay. Heldigvis ble det bare ca en times tid ut fra CDG og 30 minutter inn til GRU.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231204/0604e9bb8ad14f922e764b4f21782df9.jpg
Etter lang venting i de-ice kø og påfølgende treg de-ice måtte jeg imidlertid noe helt sinnsykt tisse og spurte til slutt om det var greit. "Selvfølgelig er det greit. Du fly La Premiere, da gjør man det man vil når man vil selv om det ikke alltid er lurt". Så da tisset jeg... mens vi takset ut mot rullebanen. Var et sekund litt stresset for om jeg skulle rekke å tisse ferdig.
#factmoment - Det er sjukt ukurant å tisse mens man takser.
Etter take off var det klart for matgilde. Etter litt skuffelse over maten på Lufthansa First når jeg og Storsmurfen fløy dem til JNB i fjor høst var jeg spent på om AF skulle være slik jeg mente å huske dem.
Først litt menyer:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231204/22dc3900c0de82d219b8479b5cbd3106.jpg
Og mat. Det var mer, men jeg tok liksom ikke bilde av alt
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231204/e8a3ba13ed0091d874ef675554dba8a3.jpg
Så skulle det gafles innpå
Utrolig bra vin kvalitet!
Verdens beste hoteller...
Nå kommer jo seksjonene litt i hytt og pine, for jeg hadde egentlig tenkt å skrive 2 linjer om flyplasshotellet i SP og så har jeg jo fløyet GRU-SCL. I morgen er det SCL-GRU etc.
Men Ritz Carlton Santiago ass'
Jeg har reist mye opp igjennom og bodd på mange hoteller. For en som meg, som er 134 år inni hodet, er en smud lobby perfekt. Dette gamle hotellet har sikkert ikke vært pusset opp siden Pinochet og det er det som gjør det så strålende. Det er rare malerier på veggene, av folk i merkelige kostymer. Om du skumper borti armlenet på en stol, er det 53% sjanse for at det faller av. Det er mørkt treverk og gamle folk i nøkkelposisjoner. Vennlige flinke folk i front.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231207/92d0e9de576e6636ac97a9abd9cf6655.jpg
Det er såååå koselig etter en lang jobbdag med middager, kurs, filming til TikTok og what have you. Middag og et dodget møte i "hemmelig forening". Etter alt kan man komme til hotellobbyen sin og bare slappet helt av med et glass vin og ringe til hun ultra beste der hjemme før man legger seg.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231207/58a505bec8a41e597a10e586710b353c.jpg
Et sånt hotell er Ritz Carlton Santiago. Så kostbart er det heller ikke, og jeg håper de aldri pusser opp.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231207/f8f08579adf8a151ba85bbaa0053db63.jpg
Dessuten er Santiago en veldig kul by og Ritz ligger i den trygge kule delen.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231207/506143a27115cd54666877932004e982.jpg
God frokost er det også. Usikker på om den er inkludert eller ikke. Det finner jeg ut ved utsjekk.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231207/5eb56438252877555b1a5047f2605aeb.jpg
Dette har vært stamotellet mitt siden første gang jeg var her for ca 10 år siden og jeg elsker det. Det er stadig færre av disse igjen.
I morgen bærer det hjemover. Jeg har fått en falske Pisco - Monje Negro - som jeg virkelig gjerne skulle hatt med. Men det går ikke pga separate bookinger. De sa uansett at den gav dårlige drømmer, så det er sikkert like greit.
I morgen kommer forhåpentligvis den updaten som skulle kommet i dag, nemlig GRU-SCL. I morgen er SCL-GRU etc. Etc betyr Air France GRU-CDG-OSL. Og først SCL-GRU med Latam. Så en GRU-SCL-GRU update i morgen altså.
Latam medium haul er jo sånn sett ikke så ulikt short haul, men serveringen er mye bedre. Fløy dem Sao Paulo til Santiago og Santiago - Sao Paulo denne uken. Igjen begge ganger i premium economy.
Akkurat nå virker det ikke som om de er medlem av noe allianse, men jeg skal fortsatt kunne klare å tjene opp ca 1500 Avios per leg her, så det er jo noe.
Setene, boardingen og flyene er jo basically helt like men du får Amenity kit på en 4 timers flight. Det er jo sikkert kult.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231207/cd3a093b66808c82f55c8faa780fcca9.jpg
Det er sokker, maske, tannbørste, tannkrem og ørepropper.
Det ligger også pute og pledd i hvert sete. Unntatt, så klart midtsete. Så aldri noen bruke noe av dette så det er ikke utenkelig at de forbedrer det bort etter hvert. Er jo uansett ikke kjøleskapstemperatur i flyene her nede.
Man får vannflaske før take off. Og så er det menyer.
Til Santiago (middag)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231207/284be74e6cd1e5005db39dc5a361998e.jpg
til São Paulo (lunch)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231207/1b0508798e6645e52a84538e65727b2b.jpg
Jeg valgte slow cooked beef begge veier. Var faktisk riktig godt og jeg tenker at slow cooked er en ypperlig måte å servere biff på fly. Vanlig biff er jo tørt som en nonne (ikke den i Californication, men de andre) på fly. Slow roast blir liksom aldri helt tørt.
På vei til SCL (har du hørt om gulrot, Storsmurfen? Det var noe de lagde her og det er syke greier) :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231207/0f765ac05972a0f6daf7b01cdd94b19b.jpg
Her på vei til Sao Paulo
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231207/fa66ac8b0d568a9bfca8745ddb88987e.jpg
Så fly man jo over Andesfjellene begge veier, hvilket er utrolig vakkert. Det er også såpass ofte turbulens der at servicen opererer rundt dem. Underveis over fjellene er det hele tiden full lock down, så f.eks ut fra Santiago er det ingen service før man har passert. Ei heller doturer.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231207/2a8fe4f3bd99f99cf77c3513ff3ee552.jpg
Alt i alt veldig fornøyd med LATAM Premium Economy. Man har også lounge access på LATAM loungene når man fly Premium Economy internasjonalt.
Så nå sitter jeg på TGI på en dampende varm GRU T3. Har forsøkt Google meg frem til hva slags lounge jeg kan bruke med Air France hjem og det kommer ikke opp mye. Forsøkte
LATAM: NEI
AMERICAN EXPRESS: NEI
Men hos AmEx fortalte de at det er et skur ytterst ved gate 327, som er AF/KL lounge. Der er det solsteika inn i det lille skuret og 60 seter. 60 seter på to stk 777 som skal ut omtrent samtidig. Det er fint det. :)
Snart hjemme. Det er det som teller. SKÅL
Jeg hadde gjort noe unikt på denne turen, nemlig å booke separate billetter med tilstrekkelig lang layover. Jeg måtte virkelig ikke misse flighten videre fra GRU... noe jeg - så det suste - heller ikke gjorde. Det var mange timer og en lounge som var helt ubrukelig. Det var som sagt et skur med for få seter og solen rett inn.
Men jeg fant øl på Fridays og hadde fremdeles en del igjen på datapakken.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231227/18cc1b1e997158ba08fc1f2efe45a135.jpg
Deretter utforsket jeg terminal 3 og fant en sjappe som solgte skikkelige hot dogs. DOOG. Sykt håpløst navn, men pølsene var knallgode og for en som begynte å bli bittelitt brisen var det en life saver. DOOG ligger het ytterst på piren.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231227/6f54f174275d5a4dcc282bf8cf5ea450.jpg
Så var det tilbake og drikke mer øl på Fridays. Det er veldig godt med øl.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231227/100d24494f7df5f1f8794cc0845849e9.jpg
Omsiiiiiiider var det boarding på AF460 til CDG. Ikke noe La Premiere denne gangen men vanlig business, hvilket jeg synes er helt strålende hos AF. Flyet var samme type som på vei ned, nemlig en Boeing 777-300ER.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231227/7b426f3e52766fb5617e003c9d694471.jpg
En gammel kjenning i sikkerhetsvideoen, som får meg til å tenke på hun der hjemme, selv om hun (der hjemme) så klart er uendelig mange hakk flottere. :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231227/98ed346e7fed21624723e15055dfb88d.jpg
Benplassen er også veldig god her... sånn siden jeg klaget på SAS business i 321. Her går det helt fint og snu seg og ramle litt rundt.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231227/41c75b92d7919f6fc4cd499b2579da11.jpg
Så til slutt litt mat og ymse
Her kommer først litt menyer.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231227/2982660f5c240d0923f79a18d5f42331.jpg
Drikke
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231227/0e7a449d96345641790923cad11912d2.jpg
Mat
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231227/2b2497732f3db32bb6be41db166bdb86.jpg
Frokost
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231227/f8480b76bd099ef763b40f7d65b73f07.jpg
Hos AF kan du velge mat på forhånd så du er sikker på å få det du vil ha. Det hadde jeg gjort. Man velger mer en meny enn en spesifikk rett. Jeg valgte sjømat meny fordi jeg hadde lest på forhånd at hovedretten var en scampi rett. En Brasiliansk spesialitet visstnok.
Appertizer smakte som vanlig høgg, men Gin Tonic er alltid en vinner på fly.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231227/9a24934f7728151354e36634c1328474.jpg
Forrettene var en blanding av skambanket sjøgrevling og helt ubrukelig. Men en ting skal de ha hos AF og det er at både smøret og de minibaguettene er dritgode. Så jeg spiste det og skylte ned med hvitvin. Gikk for Chablis'en som var riktig god.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231227/941952940a1afe79734f8a1c4da53bb6.jpg
Hovedretten var disse rekene eller scampi. Det er en kjempevinner. Igjen. Jeg vil si at mitt heteste tips på AF long haul er at om de har en hovedrett med scampi så skal man alltid velge den. Det er den beste flymaten jeg vet om. Det er nesten så man skulle tro de hadde øvd. Ofte med smør og hvitløk og all kinds of things. (Åjåjåj)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231227/0f2a78514272faf5f521f45c9db0a7fe.jpg
Desserten tok elefanten med seg og løp.
Etter maten sov jeg egentlig frem til landing. Så fikk nok ca 8 timers søvn. En deilig detalj er at man kan ligge og purke til rundt 15 min før landing. Det er skikkelig bra.
Ganske langt og gå og jeg var helt sjukt hølgrøvin. Hadde ca 1 time layover på CDG. Det er nokså kort når det inkluderer connection mellom terminaler.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231227/82493fc95c61ab17fb76718dc0fcc2c9.jpg
Men jeg stormet til kantina på 2F og fikk laget meg en helt amazeballs baguette. Åh, hællemåne den var digg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231227/37689867e9f79eb2b3da673995f39655.jpg
Til slutt var det vare AF kortrute hjem og jeg var litt for sliten til å ta bilder.
Alt i alt gikk alt underlig nok som smurt. Det er ikke værst for en relativt tett reise til semi-gokk. Andy out
TAKK for rapporten! Dette så virkelig strålende ut!
Air France sin "La Première" og Business Class er nå langt oppe på min "Bucket List."
Strålende å få en fnate-rapoprt igjen!
Desserten tok elefanten med seg og løp.
Ja, det er bra at elefanten ikke har endret seg :)
Fantastisk bra rapport! Tusen takk!!!
TAKK for rapporten! Dette så virkelig strålende ut!
Air France sin "La Première" og Business Class er nå langt oppe på min "Bucket List."
Takk. Du blir garantert ikke skuffet.
Strålende å få en fnate-rapoprt igjen!
Tusen takk. :)
Ja, det er bra at elefanten ikke har endret seg :)
Fantastisk bra rapport! Tusen takk!!!
Tusen takk. Han endrer seg så klart aldri. :)
Har reist en del med AF/KLM fra Kristiansand til Santiago Chile. Med få fly ut av Chile og hjemturen når KLM har bare 2 daglige avganger til Krs blir det fort 10-12 timer i Europa. Men fant et par interessante ruter på LATAM hvor jeg kan reise med SAS til Oslo og videre til Madrid og direkte ned til SCL. Hjemturen går via Sao Paulo og til Heathrow.
Med premium comfort kom det ikke så galt ut. Rundt 16000 om 3-4 uker
Men det er gjennomgående billett med LATAM, men hvis det er forsinkelser på Kjevik er det SAS eller LATAM (som har ansvaret for å få meg til Madrid? Jeg visste ikke en gang at LATAM samarbeidet med SAS.
Noen har flydd strekningen Madrid -SCL med LATAM?