PDA

View Full Version : Air NZ med bunk-beds i economy?


OttoL
26-02-2020, 09:37
https://onemileatatime.com/air-new-zealand-bunk-beds/


https://onemileatatime.com/wp-content/uploads/2020/02/Air-New-Zealand-Skynest.jpeg

https://www.youtube.com/watch?v=Se6uehzy5K0


Ifølge Onemileatatime blir det bestemt i 2021 om dette er noe de skal gå for eller ikke.

Someone
26-02-2020, 09:56
Skynest er vel de kalles dette og er vel en videreutvikling av de sofaene deres i economy. For longhaul economy så er det vel en brukbar utnyttelse av plassen?

Futura
26-02-2020, 10:28
Jeg så videoen men orket ikke lese all teksten, men hvor skal de ha disse kubene? I henhold til videoen skal de ha dem i midten av flyet. Skal det være sånn at folk bare har liggeplass og ikke sitteplass?
Nå reiste jeg nettopp med tog i India, der hadde de, for hver 2 lengdemeter av en togvogn, liggeplass til 8. NSB klarer vel 2, på 2 meter, så mulighetene er jo der, bare mann ser dem. Selv hadde jeg gjerne sett at de endret litt på bena på flysetene, så man kunne legge seg på gulvet, på tvers. Med DY til og fra Dubai i år har kona og jeg hatt 3 seteren for oss selv, da kunne en ligget på gulvet og en på setet, men beina går litt for langt frem og bak på setet. 10cm mer mellom bena så hadde jeg kunnet ligge der. Jeg har klart å ligge på tvers på gulvet å sove i turbuss på veg til alpene, så det burde være enda lettere i ett fly. Jeg har også reist på alpetur med Danske og Svenske busser, med Soveseter. Der gjorde man om setene til køyeseng, så den bussen som hadde 48 sitteplasser fikk liggeplass til 46. Noe trangt, men vesentlig bedre enn å sitte i 30 timer.

Henshaw
26-02-2020, 11:03
Jeg så videoen men orket ikke lese all teksten, men hvor skal de ha disse kubene? I henhold til videoen skal de ha dem i midten av flyet. Skal det være sånn at folk bare har liggeplass og ikke sitteplass?



Var jo ikke akkurat en lang artikkel det var snakk om, men de skal plasseres i økonomikabinen, og hvordan de selges og reserveres er ikke bestemt/offentligjort enda

Someone
26-02-2020, 11:10
De sier selv de ikke har bestemt en eventuel plassering i flyet

https://www.flightglobal.com/airlines/air-new-zealand-debuts-bunk-bed-concept-for-economy-class/136924.article

Economy Skynest, if installed, will have six lie-flat sleep pods, each around 2m in length, installed in the economy class cabin. The carrier has not decided on the beds’ exact positioning in the cabin though.