PDA

View Full Version : NB med sorte tal !!


Jan
16-08-2006, 09:50
Sterling på rette vej
Plus i 2. kvartal og fortsat håb om balance eller overskud i år, selv om det samlede halvårsresultat er et minus på 187 mio. kr.
Med et plus på 41 mio. kr. i andet kvartal i år er Sterling på rette spor. Således siger islandske FL Groups direktør Hannes Smårason til dagbladet Børsen: "Vi har fokuseret på, at Sterling opnår en positiv indtjening før skat, renter og afskrivning med udgangen af 2006. Sterling fik et driftsoverskud på knap 50 mio. kr .i 2. kvartal. Det er første gang, man har opnået et positivt resultat i selskabets historie."

Adm. direktør i Sterling, Almar Örn Hilmarsson, betegner det som et vendepunkt efter flere år præget af massive tab. Der er forventning om et markant større overskud i 3. kvartal, som skal føre frem til et samlet overskud i 2006. Over to millioner passagerer fløj med Sterling i første halvår med en samlæet omsætning på 1,8 mia. kr. ifølge Børsens artikel.

Som noget andet positivt fra selskabet oplyses, at der er kommet ny formand i selskabets pilotforening, og at der nu er håb om en snarlig fred mellem Sterlings røde og Maersk Airs blå piloter.


Sorte tal for første gang i ??? år !
Med mindre det er manipoleret som kurserne på FL-Group !


http://borsen.dk/650.93244