PDA

View Full Version : Redan fredag!?


Savipix
11-03-2016, 06:17
God morgon medformister!

Fick ett sms igår att jag kunde checka in, tydligen är jag förväntad på ett flygplan ikväll...

Ha en mer organiserad fredag!

EB
11-03-2016, 06:41
Glad fredag fra kaikanten i Arendal. Snart klar for en treningsøkt før frokost. I kveld blir det teater i hovedstaden. Ha en bra fredag du også:-)

Someone
11-03-2016, 07:25
Mornings fra Oslo. Straks tid for avreise til Prærien. Litt logistikk utfordringen med sykt barn og begge to må i ymse møter, men fikk kabalen til og gå opp. Avreise mot fjells i kveld. Ha en fin dag

ATC-flyradar
11-03-2016, 08:26
Morn fra Oslo nord - klar for å ta helgen med smil. På tide å ta frem CANON 6D for å gjøre klar for sesongen for " Bilder"

Ha en flott helg.

Jan

LN-FHU
11-03-2016, 08:30
God morgen fra Trondheim
Atter en dag alene på kontoret.....blir antageligvis mere hektisk idag....:( :(

Ha en roligere fredag :)

ForeverSAS
11-03-2016, 08:31
God morgen fra Snillfjord. :)

Oppe før 7 i dag, slettes ikke verst, ikke verst overhodet. Her er det skyet opphold, og de neste dagene kan by på regn, hvilket ikke er dumt da man får pakket sammen litt av denne snøen.
I dag er det omsider sesongstart i Tippeligaen, så da er det duket for cheeseburgere som nå ligger klare i kjøleskapet. Riktig nok spiller ikke RBK før i morgen, men Aafk-Stabæk starter ballet i dag.

Før dagens fotballkamp er det nok noen små oppgaver som må til pers først. Men før alt: Varm sjokolade i koppen, litt frokost og kanskje en får sett TSC82 som er på vei inn til TRD fra YUL.

Edit: Fikk sett TSC82, mildt sagt, der den seilte forbi på ca 9800 ft. Herlig syn på en fredag. Ryktes også om en Atlas Air-maskin i dag også, så kan jo håpe den evt tar samme kurs.

Ha en fortreffelig fredag! :)

Ruby
11-03-2016, 10:32
Hallaien fra Sola.
Da er det plutselig blitt helg igjen. Her er en noe redusert og skrøpelig pga en dårlig rygg, har blitt for mye sitting i det siste. Men på jobb det må mann, spesielt når det ryktes servering av nystekte vafler til lunsjen :)
Det betyr at prosjekt #sommerkroppen 2016 har tatt en liten pause.
Ha en fin fin helg :)

Strominho
11-03-2016, 10:40
God fredag fra hovedstaden. Noen timer til på jobb, så bærer det til SVG med SK4047.
Ønsker alle en fin helg!

Fnate
11-03-2016, 11:21
- Har Æ bettaljt hunnjer-å-tjue krona førr de her?????

Frustrasjonen er til å ta og føle på hos trønderen som står i frokostbuffeten på Royal Garden. Forøvrig den beste frokostbuffeten jeg har sett i Norge. Her er det ALT... forruten bacon, noe som setter nevnte trønder helt ut. Man man nesten se tårene trille. Han hadde virkelig stålsatt seg på bacon.

Men utover det har de virkelig alt. Fy flate så bra.

Nå; hjem til Lillestrøm og forsøke å slappe av. Ha en fjong dag

Chriscross
11-03-2016, 11:31
Jeg holder med Trøndern jeg. Hotellfrokost uten bacon kan umulig få mer enn terningkast 4, selv med eggestasjon, pannekakestasjon og juicestasjon

Så ser jeg noen mener det er naturlig at voksne selvhøytidelige menn skal fly rundt i shorts etter en ball mens det fortsatt er VM i skiskyting i Norge????

Nei og nei, her er det best å reise på havet. Måtte kaste oss rundt i går for plutselig var det gass allikevel nedi der. Redder vel neppe statsbudsjettet på denne brønnen, men et par mill pr dag det neste året blir det nok. Dessverre ingen prosenter av produksjonen til undertegnede...

Cola og muffins venter på flyet!

Chriscross
11-03-2016, 11:43
Plingeling, plingeling. Mld som vanlig fra sas 1 t 15 min før avgang. Gate 29 står det. Men alle gater på osl innenlands starter med A eller B?????? Klassikeren med å booke fly i feil retning har gjentatt seg. To år siden sist nå. Greit med årskort og at det går fly 12.45 slik at man likevel rekker helikopteret.[emoji15]

AirbusTrond
11-03-2016, 14:25
God dag fra Akersgata. Her er man litt dorsk etter lunsj - kjøttkaker i brun saus, kålstuing, poteter og tyttebærsyltetøy. Og vafler med smør og brunost. Dette må fordøyes ved å sløve litt. Ellers ingen store planer for fredagen - merker et er vår i luften. Og det er jo ikke det verste. Det aller beste er at det er rolig på jobb, det har det ikke vært siden siste uka før jul. Ha en fin-fin fredag!

LN-MOW
11-03-2016, 15:31
G'moorgen! Da har man akkurat sjekket inn på morgendagens fakirflight. Alaska åpner opp de fremste radene 24 timer før avgang, så da ble 8ABC kjapt sikret. Og etter de siste ukenes skriverier om fantasikøer på ATL, var det deilig å se at det står TSA Pre på alle tre boardingkort.

Så de hadde et voldsomt uvær i området i går, så håper vi har strøm på leiehytta. I verste fall får vi campe hos guttungen i Bellingham.

Varmt og fuktig her hjemme. Ser ut som at vinteren har gitt seg for i år.