PDA

View Full Version : Easyjet uaktuell i Norge


Hurum
08-03-2006, 23:20
Easyjet: Norge uaktuelt - for dyrt

Se alle artikler av Hans Olav Nyborg -Vil vurdere Norge senere
Easyjet har vurdert Norge flere ganger men har funnet det for dyrt for vårt selskap å starte opp flygninger til. Vi snakker både de avgifter flyplassen skal ha og prisnivået generelt i landet sier Samantha Day som er pressetalskvinne for selskapet til Hangar.no onsdag.

-selvsagt ser vi det store potensialet som ligger i det skandinaviske markedet når det kommer til å fly lavpris, men for Easyjet er det så langt ikke noe å hente på å starte opp med ruter inn i det norske markedet sier Day.

Men hun vil ikke utelukke det helt og sier selskapet følger med på hva som skjer og har kontakt med flyplassene med jevne mellomrom for å forhandle pris. Men så langt har ikke flyplassene her hjemme kunne vise til priser og fasiliteter som tiltrekker selskapet.

På spørsmål om andre flyplasser som Torp Sandefjord og Rygge er av interesse avviser Day dette med samme argument at flyplassene er for dyre for Easyjet.

Flyselskapet flyr i dag til Kastrup men de vil ikke ut med hvilken og hvor god pris flyplassen i dette tilfellet har gitt. Prisnivået ved landing og bruk av fasiliteter på Kastrup har etter det Hangar kjenner til ligget langt lavere enn våre hjemlige flyplasser har kunnet tilby.

Det har i lengre tid florert rykter om at Easyjet var på vei til Rygge når denne flyplassen åpner men dette avviser Samantha Day.

hangar.no